30.5.07

Het is van wetenschappelijke zijde bevestigd: Teletubbie Tinky-Winky maakt géén propaganda voor homoseksualiteit. Dat is door een vooraanstaand seksuologe aan de Poolse regering gerapporteerd.

Heel Polen slaakt een zucht van verlichting.
Wilders (alweer hij, sorry) wil dat er op 'verwerpelijke raddraaiers' die rellen schoppen met scherp gaat worden geschoten. Dan is die kolder er snel af, meent hij. Hij wil dat 'Marokkaans-Nederlandse relschoppers worden aangepakt zoals politie en justitie in Marokko doen: keihard'.

Hou mij ten goede, maar wie is er hier nu dus Marokkaanse cultuur aan het invoeren?
Stel u een TV-spotje voor waarin u te horen krijgt dat u bij Autoschadebedrijf Kriskras uw auto kunt laten herstellen maar dat er natuurlijk wél eerst moet worden gezorgd dat u hen ook echt nodig hebt. Daarna ziet u hoe bij nacht en ontij mensen gewapend met messen en priemen geparkeerde auto's bekrassen en vervolgens onbeschaamd juichen om de oogst.

Zou Kriskras veel klanten krijgen?

Bij de doorverbinddienst 1888 (Eén! Acht! Acht! Acht!) van KPN worden ze niet gehinderd door dat soort overwegingen.
Vanmorgen hoorde ik op de radio weer iemand zeggen dat het een stuk beter gaat met de ekenemie.

Ik vraag me af wanneer ik voor het laatst iemand op radio of TV "economie" heb horen zeggen.

29.5.07

De moeder van alle retorische vragen is "Wat was er het eerst, de kip of het ei?", wat al zo lang als ik me kan herinneren doorgaat voor het toppunt van onweetbaarheid.

Terwijl het antwoord toch zó simpel is:

- elke kip komt uit een ei
- niet elk ei komt uit een kip

Het ei was er dus onweerlegbaar het eerst.

Persoonlijk vind ik de in Amerika gangbare vraag waarom de kip de weg overstak veel beter. Hoewel daar kennelijk wel diverse antwoorden op mogelijk zijn.

24.5.07

Gelukkig, alles is weer normaal. Nog geeneen bezoeker vandaag.
Soms zie ik Knevel & Van den Brink wel live. Gisteren bijvoorbeeld, toen ze onder meer Mark Rutte in de uitzending hadden.

Memorabel moment: in de rubriek "www" vertoonden de heren een filmpje gemaakt door hangjongeren die--lap om leer--de politie vast hadden gelegd (een link kan ik helaas niet geven, want K&VdB vinden het nooit nodig aan bronvermelding te doen). De heren gezagsdragers gingen flink te keer en als kijker dacht je bij jezelf iets van "Nou heren, kan dat misschien ook iets minder?".

Rutte zat ook met zijn hoofd te schudden. Maar hij had iets heel anders gezien. Desgevraagd verzuchtte hij: "Wat een ondankbare baan toch, politieagent".

Mark heeft de stemmen van politieagenten hard nodig. Hij zei ook nog: "Wie niets te verbergen heeft, heeft er geen bezwaar tegen gefotografeerd te worden". Hij bedoelt daarmee dat als je er wél bezwaar tegen maakt gefotografeerd te worden, je dus wél iets te verbergen hebt.

Mark Rutte heeft gelijk: er is inderdaad niet zo veel verschil tussen hem en Rita Verdonk.
Ik heb trouwens maar even een tellertje neergezet, zie bovenaan de rechter kolom. Zo kunt u als kijker ook meegenieten van de Bokito-explosie hier. Sinds maart 64 68 bezoekers, en liefst 13 17 daarvan in de afgelopen veertien uur.

Verbijsterend. Het lijkt wel of ik sta te tanken!

Over dat laatste gesproken: vergeet vooral mijn sponsors niet...
Gisterenavond (om zeventien over zes) kreeg ik een mailtje van Packard Bell, waar ik een kleine vijf jaar geleden eens een computer van heb gekocht. Packard Bell wilde weten hoe mensen zich informeren als ze een computer of externe harddisk kochten. Wilde ik wat vragen beantwoorden? Dat duurde maar twee minuten.

Nu ben ik vaak best nieuwsgierig naar zulke enquêtes, dus zojuist maar eens gedrukt.

Jaja, dat had ik gedacht. Ik mocht al niet meer. Het maximale aantal respondenten was al bereikt. Na precies 20 uur!

Packard Bell is alleen geïnteresseerd in het beslissingsproces van maniakale veelmeellezende supersnelreageerders.
Even zien of ik de bezoekersstatistieken hier wat op kan vijzelen:

Bokito Bokito Bokito Bokito Bokito Bokito Bokito Bokito Bokito Bokito Bokito Bokito Bokito Bokito Bokito Bokito Bokito Bokito Bokito Bokito Bokito Bokito Bokito Bokito Bokito Bokito Bokito Bokito Bokito Bokito Bokito Bokito Bokito Bokito Bokito Bokito Bokito Bokito Bokito Bokito Bokito Bokito Bokito Bokito Bokito Bokito Bokito Bokito Bokito Bokito Bokito Bokito Bokito Bokito Bokito Bokito Bokito Bokito Bokito Bokito Bokito Bokito Bokito Bokito Bokito Bokito Bokito Bokito Bokito Bokito Bokito Bokito Bokito Bokito Bokito Bokito Bokito Bokito Bokito Bokito Bokito.

De rest van dit blog is trouwens ook heel leuk!
Ik ben hem dan toch uiteindelijk maar eens gaan bekijken, de veelbesproken uitzending van Knevel & Van den Brink met Freek de Jonge.

Nadien vroeg ik me eigenlijk alleen maar af waarom niemand in de regiekamer op het idee is gekomen dat stuitend domme mens van Werner een kussensloop over het hoofd te trekken en voor de rest van de uitzendingsduur in een bezemkast op te sluiten.
Perfect geïntegreerd blijken ze, die Marokkaanse voetbalsupporters. Bij bestudering van de beelden is er geen enkel verschil te zien met de supporters van Ajax, Feyenoord, ADO Den Haag en FC Utrecht. En wat doet Nederland? Klagen!

Het is toch ook nooit goed!

14.5.07

Begrepen: wanneer je als dode een plaatsje wilt in een verzorgingstehuis, moet je zorgen dat je griep krijgt.



11.5.07

Gordon Brown eindigt elke zin alsof hij heel plakkerige kauwgom aan de binnenkant van zijn ondergebit heeft zitten.
Echt wel leuk, die advertenties die Google hier komt dumpen. Ze leveren me niets op want die handvol mensen die hier komt klikt er niet op, maar ze zijn wel vermakelijk.

Neem nou die vandaag: "Mannen zoeken vrouw", staat er.

Wat zou die vrouw daar nou van vinden?
"Niets dan lof voor vertrekkende premier Blair", chocoladelettert de Krant van Wakker Nederland.

Altijd al geweten: die lui bij de Televaag zijn gewoon selectief doof.

9.5.07

Hebt u er genoeg van? Surf dan vooral hier eens heen!

8.5.07

Als u hier bent, mag u best weten dat u iets exclusiefs savoureert. Sinds ik deze hangplek voor somsschrijvers heb gereanimeerd, zijn er slecht 29 bezoekers geweest. Liefst 11 daarvan kwamen in de afgelopen 8 dagen op bezoek. Kortom: geniet ervan zo lang het nog kan. Binnenkort is het hier ook gewoon Walibi World.

(Zeker als ik zo prolifiek blijf. Al vier stukjes vandaag, en de achtste mei is nog jong.)
Zelf gehoord: Cox Habbema reikte de Libris Literatuurprijs 207 uit.
En dan nu het sportnieuws.

Ajax-mafketels hebben Amsterdam verbouwd.

Een wielrenner heeft bekend dat hij de kluit jarenlang heeft belazerd.

Tot zo ver weer de sport.
't Was grappig, die beelden van The Queen bij Joris Wee Struik. "I raise my glass", sprak The Queen. Maar ze had helemaal geen glas. Daar kwam een gehaaste bediende net mee aandraven. Struik had al wel een glas. Hij stond er al helemaal klaar mee. Hoe zou dat nou in elkaar gezeten hebben?

In elk geval blijken noch The Queen noch Struikje te weten hoe je een wijnglas vasthoudt.

2.5.07

Verbijsterend. Ik heb via AdSense (contextueel relevante advertenties) een advertentie voor de biografie van Geert Wilders te pakken.

Tja, Geert komt hier inderdaad een paar keer aan bod. Jammer dat AdSense niet kan zien hoe contextueel relevant dol ik ben op Geert. Zo klikt er natuurlijk nooit één van de gemiddeld 0,46 bezoekers per dag op de advertenties hier en word ik dus nóóit rijk. Terwijl een andere blogger die ik laatst sprak in twee maanden al $ 0,64 heeft verdiend! Gaat-ie lekker van op vakantie.

Het leven zuigt.
Spectaculair nieuws vandaag volgens Teletekst...

Maar niks hoor! Gewoon weer killers...

1.5.07

Zojuist hoorde ik op het NOS Journaal Attje Kuiken, die het had over het fotograferen van hangjongeren: "Het is natuurlijk een gemiste kans dat het clashen van persoonsgegevens niet direct betrokken is geweest".

Eigenlijk zei ze ook "gmiste", "psoonsgegevens" en "gweest". Dat had me meteen op het goede spoor moeten zetten.

College, dus.