2.2.07

Een experiment!

Dit blog bestaat nog steeds en verkeerde al bijna zes maanden in comateuze toestand. Er komt dan ook vast niemand meer kijken (zo ja, laat het weten!). Hoe dan ook bedacht ik dat ik hier eens in de praktijk zou kunnen testen hoe die Google AdSense nu eigenlijk werkt en hoe het eruit ziet.

Dat experiment kan meteen interessant worden, omdat ik in dit item de deur open ga zetten voor "volwassen" inhoud. Ik las namelijk vanmorgen in de krant dat de speciale Staphorst-uitgave van Van Dale er toch niet komt. De kinderen daar zullen dus toch kunnen naslaan wat kut, lul, neuken en Viagra betekenen. Ook komen ze erachter dat er in de wereld prostituees bestaan, en horken. En dan zijn er nog de bastaardvloeken zoals jeetje en gottegot.

De gotspe van de dag is afkomstig van hoofdzwartekous Hoeve: "Ik heb geleerd dat Nederland niet zo tolerant is als we denken".

Nou, de vieze woorden staan erin, inclusief spamwoord nummer één. Wij zijn benieuwd!

3 Comments:

Blogger Jonette said...

Deze reactie is verwijderd door de auteur.

12:37  
Blogger Jonette said...

Bij deze... ik heb dit stukje toevallig gelezen. Via eetschrijven, kwam ik erop. Leuk, trouwens, eetschrijven. Ik ben dol op eten, vandaar. Vroeger deed ik veel aan eetlezen - niet te stillen trek in letters. Etiketten. Reclameborden. En oh ja.... boeken. Van wie was die term eetlezen ook alweer? Geheugen als een zeef. Dus als je je nu achterdochtig afvraagt op welke wijze ik jouw titel ga misbruiken... dat misbruik komt er vast van, maar ik ben bij voorbaat vergeten wanneer en waarom. Groet, Jonette.

12:39  
Blogger GJ & GJ said...

Ha Jonette. Nooit gedacht hier nog commentaar te vinden. :-)

Achterdocht is mij vrijwel vreemd. Maar die term eetlezen komt van Remco Campert. Ik heb dat ooit wel eens op Eetschrijven gemeld. Blijf vooral daar komen!

14:45  

Een reactie posten

<< Home