27.7.07

Het wordt druk op Schiphol vandaag, dat u maar gewaarschuwd bent. Gelukkig is de luchthaven zich er zelf ook van bewust dat er iets extra's nodig is:

"Kleinkunstenaars treden op om verveling tegen te gaan. Het is de bedoeling dat ze de mensen vermaken en tegelijkertijd voorlichten over wat is toegestaan als handbagage".

Ben ik even blij dat ik vandaag nergens heen hoef!

19.7.07

Ik vraag me af hoe lang het nog duurt voor die hoofdsponsor zijn naam verandert in D-Mobile.

16.7.07

Buiten is het bijna dertig graden, maar bij mij zijn alle deuren potdicht. Aan de overkant zijn namelijk schilders aan het werk. Schilders hebben altijd een radio bij zich, meestal een ruim bemeten ghettoblaster, want ze zijn kennelijk flink hardhorend en strooien kwistig met decibels.

De decibels bestaan tot overmaat van ramp ook nog uit André Hazes. Dat doet de deur dicht. Dan maar zweten.
Drie prijzen voor Rasmussen, juicht een kop in mijn lokale sufferdje.

Prijzen voor rasmussen? Voor rashonden, dát zou ik nog snappen.

9.7.07

De Tour de France is weer begonnen en onvermijdelijk gaat de lange stoet ook de bergen in, zoals Boudewijn ooit zong. En dan krijg je natuurlijk ook weer commentatoren die vertellen dat deze of gene col "van de buitencategorie" is. Een slechte vertaling van hors catégorie: buiten (elke) categorie (vallend).

Zouden die leutercommentatoren wel eens een col van de binnencategorie hebben gezien?

3.7.07

Nederlandse bedrijven hebben hun computerveiligheid slecht geregeld. Digibewust heeft daarom de digibarometer in het leven geroepen. Is uw bedrijf wel bij de tijd? wordt daar gevraagd. Ernaast staat een filmpje dat gezellig op YouTube is ondergebracht. Dat sluit af met de vraag "Is jouw bedrijf wel bij de tijd?".

Bij YouTube hebben ze namelijk allemaal met elkaar geknikkerd.
Heulen met de vijand, dat doen de SP en GroenLinks volgens de VVD. Omdat ze "te veel" hameren op burgerslachtoffers tijdens de door Van Middelkoop van officieus verlengde missie in Afghanistan.

Ik wist niet dat we een vijand hadden. We waren daar toch voor opbouwwerk?

De VVD probeert Wilders rechts in te halen. In de reportage van het NOS Journaal zag je Wilders in een onderonsje met Pechtold. Wilders praatte en Pechtold knikte. Als de VVD het gezien heeft, hebben ze daar vast een woord voor: heulen.

Raar woord, trouwens: heulen.